3 comentarii

animal de casa

In Romania am avut o broasca testoasa. A fost a Dianei la inceput, apoi Silvia a adoptat-o si iubit-o. Ii scrie scrisori acum si abia asteapta sa o vada la vara. Poate o aducem pe insula, sa stea la soare si aer vara. Pacat ca iarna e lumina putina, va trebui sa-i luam o lampa cu UV. Broasca e cat palma mea de mare acum si Silvia nu ne crede ca a fost cat o moneda de 5 coroane.
Acum fetele vor o pisica. O sa o luam, un puiutz mic daca gasim, dar numai dupa ce venim din concediu. Intre timp, mergem la Katthem(casa pisicilor) unde sunt vreo 20 de pisici abandonate. Toate sunt mature, unele dintre ele sunt prietenoase. Desi trebuie sa te anunti telefonic si sa stabilesti o ora cand te prezinti la vizita, noi n-am avut nici o problema mergand neanuntati, desi de fiecare data era o tanti acolo care hranea pisicile. O parte dintre ele, probabil cele mai valoroase, sunt intr-o curte mare ingradita. Sunt ca in jungla, le vezi scotand capetele de dupa tufe, ierburi, copaci. Altele sunt libere si cele care vin cand le chemam, stau la mangaiat. Silvia e topita dupa ele. E in stare sa ia o pisica si sa o aducem acasa…numai ca noi vrem un puiutz. Mai vedem cand revenim din concediu.

Asa ca in lipsa de animal de casa, Silvia se joaca cu buburuze, furnici, gandacei si…omide. A gasit-o in tufele din fata casei si a venit cu ea bucuroasa…sa o gazduim. Asa ca am pus-o intr-un borcan, i-am pus frunze si un capac gaurit sa aiba aer si gata. Inca lamurim copilul ca nu e locul omidei in casa, ci afara. Poate pana la urma se transforma in fluture si isi ia zborul…;).


Reclame

3 comments on “animal de casa

  1. Frumos,va invidiez ca ve-ti avea pisica,eu din cauza de alergie nu pot,m-as gindi la un catel pt Basse dar costa al naibii de mult

  2. Florina, daca ar fi sa aleg eu, as vrea catel…dar o pisica e mai usor de intretinut. Asa ca la consiliul de familie s-a votat pisica ;).
    Si pisicile sunt scumpe, cele de rasa…dar noi vom lua una obisnuita, astea se dau mai pe gratis…

  3. Nu sunt shelter cu rescue cats? Aici sunt asa de multe, si io vreau sa iau un catel dar astept dupa Nick…nu pot sa am grija de el de una singura, e greu cu serviciul, fotbalul si calatoritul :)…la shelter nu platesti numai o suma mica de adoption fee (e mai mult un fel de donatie pentru shelter, sa poata salva si alte animale…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: