1 comentariu

nasa virtuala


Trebuie sa recunosc ca m-am gandit mult pana sa scriu postul acesta, desi au trecut 2 zile de cand Alina a nascut. Acum catava vreme, a cerut opinii in legatura cu numele pe care urma sa-l puna celei de-a treia fetite, pe atunci in burtica, acum un bb mic si cu siguranta adorabil. Normal ca am facut si eu cateva propuneri, urmand ca Alina sa anunte alegerea facuta, iar cea care propusese numele sa devina nasa virtuala. Alina n-a facut oficial anuntul, e inca in spital si vor mai trece cateva zile pana sa revina in lumea asta virtuala care ne-a adus atat de aproape. Sper ca nu o voi supara daca anunt aici cu cea mai mare placere ca numele propus de mine, printre alte cateva, este numele noii nascute si anume CATRINA.

Catrina bine ai venit pe lume, te asteptam cu totii cu drag aici pe blogosfera sa te vedem virtual si sa te cunoastem. Sunt onorata sa fiu nasa ta virtuala si sper ca intr-o buna zi sa ajungem sa ne cunoastem. Ai un nume minunat, la fel ca celelalte 2 surori ale tale, sa il porti cu mandrie si noroc.

Alina te asteptam cu drag cu povestea Catrinei, cu poze si cu parerea surorilor mai mari despre bb mic. Sa-ti traiasca toate 3 mandrele si sa fiti fericiti!

Reclame

One comment on “nasa virtuala

  1. Sa va traiasca minunea, noroc sa aiba cat muntele si sanatate de fier. Va imbratisez pe toti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: