Lasă un comentariu

de weekend

We asta am lasat saptamana medievala pentru a-l petrece la malul marii…pentru ca am avut de toate: 2 zile libere in sfarsit pentru Ovi(caci de cand am revenit din concediu, sigur o sambata sau o duminica a fost de garda), canicula(sa nu radeti dar aici cand temperatura trece de 25 de grade e canicula) de 26 de grade cu 23-24 grade in apa marii, ceea ce a insemnat plaja si baie in mare, prima si probabil ultima pe vara asta. Iar azi am avut ca bonus valuri, insa din pacate cu un vant rece care ne-a alungat mai repede de pe plaja…Macar ne putem lauda ca nu a trecut vara si noi n-am facut baie in mare. E posibil ca daca va mai fi vreme cu soare si we urmator si apa va fi la fel de calda sa mai apucam o balaceala.
Saptamana trecuta vremea a fost tot calda, Silvia a petrecut frumos cu mama la piscina din cartier, aceea albastra dintr-o postare anterioara. Cateva fotografii marturie :)…nu sunt multe pentru ca fotograful familiei a somat ;)…

Printesa dupa o balaceala la piscina:

Buni pe drumul spre casa-foto facuta de Silvia:

La mare, buni cu Silvia la distractie:Vara la noi e pe terminate, scoala incepe in mai putin de 2 saptamani…Silvia insa incepe maine. E special pentru copiii care incep clasa 0 sa ii acomodeze treptat cu mediul, colegii si profesoarele, asa incat putin cate putin(maine o ora, poimaine doua si tot asa pana saptamana viitoare va ajunge sa stea program intreg de la 8 la 15) scolarita noastra se va adapta la programul scolar. Voi reveni cu impresii-ale ei si ale mele.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: