5 comentarii

premiul Nazdravanilor

Postul asta trebuia sa apara in ianuarie, atunci cand am primit acasa plicul cu premiul Silviei, premiu castigat la Nazdravanul anului si care a facut-o pe Silvia sa apara pe prima pagina a blogului de concurs al nazdravanilor. Din varii motive dar cel mai mult din lipsa de timp, cu scuzele de rigoare Cristinei, inimoasa mamica ccc care s-a ocupat de tot si a cheltuit din banii ei pentru a o premia pe Silvia si careia ii multumim mult mult de tot, va spun acum pe scurt povestea premiului. Si pentru ca suntem la festivitatea de premiere, multumim mult de tot celor care au votat-o si care au considerat ca Silvia merita acest titlu si premiu.

Premiul la care s-a gandit Cristina a fost foarte inspirat. Pentru ca in Suedia nu se gaseste hartie creponata(sau cel putin noi nu am gasit) si la proba cu hartie creponata din concurs am folosit…servetele colorate, iata ca plicul primit ca premiu a continut un buchet colorat de hartie creponata din care vom lucra cu drag la urmatoarele probe care vor contine ca material de lucru hartia creponata. Alaturi de hartie, o diploma frumoasa de tot, care sta pe perete la Silvia in camera, alaturi de alte diplome de la diferite etape de concurs. Multumim din suflet! participarea la concurs a devenit saptamana de saptamana ceva de care nu ne putem lipsi.

5 comments on “premiul Nazdravanilor

 1. ma bucur ca premiul a fost pe plac :), si mai ales ca silvi s-a bucurat atat de mult.
  daca stiam ca pune scrisorica pe perete, faceam o diplomă în toata regula 🙂

 2. Foarte frumos, felicitari!
  V-am admirat si martisoarele de anul acesta, foarte reusite! Spor la lucru in continuare si mari succese la concursurile Nazdravanilor va dorim!

 3. Felicitări din tot sufletul.
  Pun şi pupicii geaninoşi la pachet.

 4. Felicitari si aici Silviei cea talentata!! La cat mai multe premii!!

 5. Multe felicitări Silviei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: