7 comentarii

despre Eurovision

Saptamana viitoare incepe, eu una abia astept. Imi place sambata aceea cand e finala de nu as lasa-o sa mai plece…
Suedezii au avut timp de 4 saptamani o emisiune in care 5 muzicieni, coregrafi, scenaristi, au disecat melodiile participante si au dat note. Cel mai bine in opinia lor a iesit Israelul, pe locul doi Suedia si trei Germania.

Pe ultimele locuri, cu cate 0 puncte luate de la „specialistii” suedezi se situeaza Marea Britanie si Slovenia.

Sincera sa fiu, mie melodia Israelului nu m-a dat pe spate, sunt cateva piese care mi-au placut mai mult. Dar cel mai tare mi-a placut melodia Turciei, m-a impresionat foarte placut dupa nenumaratele semi-manele trimise in anii anteriori. V-o dedic cu placere tuturor cititorilor.

Voua ce melodie v-a placut cel mai mult?

7 comments on “despre Eurovision

 1. Nu le-am ascultat inca pe celelalte melodii participante dar imi place ea germana. Au facut un casting iar Lena l-a castigat. E o eleva ce isi da anul asta bacul…. dar e simpatica, desteapta si eu cred ca stie sa cante. Satelite e melodia si daca ar iesi pe locul 3 dupa prognoza specialistilor suedezi nu e rau deloc.

  • da, am auzit ca e in top sa castige nemtoaica, asa spuneau astia suedezi…si mie mi-a placut melodia, eu o vad in top 3, ca si suedezii, poate chiar castigatoare.

 2. Eu am ascultat doar melodia noastra. Restul o sa le ascult in seara concursului. In anii trecuti m-am enervat ca slavii s-au votat cam votat intre ei. Si sunt multi …

  • ooof, ce pacat ca nu ai ascultat! Mie imi place sa le ascult inainte, chiar de mai multe ori ca sa imi fac o imagine mai buna asupra lor…
   Da…asa e cu slavii, dar si nordicii fac asta si fostele state ruse…

 3. Am ascultat Turcia si mi-a placut si mie,celelalte nu le-am ascultat,iar simbata viitoare lucrez seara,sper sa ajung acasa pe cind incepe si sa nu adorm in fata televizorului.Pe celelalte tari nu le-am ascultat..

 4. Si eu cred ca ce-a mai buna melodie a ce-a Germana, si sint convins ca daca melodia care reprezinta Romania va fi in primele 10 ne fac un mareeee favor, daca e intre ultimele 5 atunci chiar e pe bune concursul asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: