3 comentarii

un mandat lipsa

Voturile inca se numara, unele se renumara…
Alianta avea nevoie dupa numararea unui procent mare de voturi, de 3 mandate in plus ca sa aiba majoritatea in Parlament. Doua mandate au venit azi…Dalarna si Värmland au mai dat cate un mandat Aliantei, Värmland la 6 voturi diferenta. In Göteborg, in care toata lumea isi punea sperantele ca sigur inca un mandat va veni, acesta a fost pierdut la…4 voturi! Acum se renumara voturile din Värmland si cele din Göteborg. Lumea asteapta cu sufletul la gura…e vorba de cateva voturi in plus sau in minus ca Alianta sa aiba majoritate in Parlament si sa isi asigure guvernul si conducerea tarii pentru urmatorii 4 ani.

Reclame

3 comments on “un mandat lipsa

  1. Am inteles noi bine ca Alianta de centru-dreapta nu s-a aliat nici cu Democratii (extrema dreapta), nici cu Verzii?

    • Sverigedemokraterna(SD) sau extrema dreapta sunt exclusi din discutie pentru ca Alianta sa se alieze 🙂 cu ei. Nici opozitia nu vrea sa ii aiba alaturi, sunt un fel de paria si sunt o droaie de demosntratii in orasele mari impotriva lor.
      Cu Verzii inca nu au facut nimic, se asteapta rezultatele finale, nu s-au gandit nici ei ca e asa strans scorul si ca mai au sanse sa primeasca mandate pana la numararea ultimului vot…premierul si seful Aliantei a declarat inca de duminica noaptea, dupa ce grosul voturilor a fost numarat, ca doreste discutii cu verzii ca sa poata afce majoritate in Parlament, dar discutiile inca nu s-au purtat. E posibil sa nici nu mai fie nevoie de discutii, acum asta asteapta toata lumea…e un stand-by general.

  2. ce seamana cu ce a fost la nooooi … rau de tot! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: