Un comentariu

de azi

Ieri am invatat toata ziua. Seara m-am relaxat mergand in gradina si scotand buruieni dintre flori. Ieri dimineata plouase putin ceea ce mi-a usurat munca. Mi-am scos uneltele necesare din magazie. La sfarsit le-am pus inapoi si am intrat in casa.
Azi dimineata Ovi a mers la spital la ora 8 sa isi predea garda si telefonul(aici medicii specialisti fac de garda acasa la telefon) si ma anunta la sosire ca „usa de la magazie era laaaaarg deschisa”. Deci eu eram faptasul! Am pus aseara obiectele frumos inapoi si am iesit cu ceva gand de acolo…pe drum l-am uitat si am intrat in casa, fara sa ma mai gandesc la nimic de afara… In magazie nu avem mare lucru in afara de…biciclete! Care nu stau cu siguranta pusa. Noroc ca nu avem hoti multi pe insula(se mai aude cand si cand de furturi…unele chiar din case) iar aici in zona chiar nu misuna se pare…caci ramaneam fara ele.

Azi se tine la noi Ziua Internationala a Limbii Materne. Probabil va amintiti de anul trecut. Normal ziua e in 21 februarie dar au fost ceva evenimente intercalate si nu s-a putut tine atunci. Abia astept sa mergem, au fetele expuse cateva lucrari muncite cu profesoara de romana. O sa vi le arat diseara.

Reclame

One comment on “de azi

  1. Well noi am dormit cu usa garajului larg deschisa 🙂 si nu o singura data 🙂 . Deci puteau intra cu camionul direct 🙂
    Sa nu zic ca usa de la walkoutul din spate, vara, de multe ori a ramas neincuiata. Uneori mai fac eu ronduri inainte de a merge la nani dar uite ca se mai intimpla 🙂
    Si stii tu vorba aia ca hotii nu au lacat 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: