Un comentariu

lumina nordica vara

Lumina de acum compenseaza noaptea din iarna. Daca in februarie plecam pe noapte din Visby acum ajung inca pe ziua in Kalmar. Da, in Kalmar again, pentru o ultima saptamana pe acest an scolar. Mai am inca doua apoi pana la examen si daca toate merg bine si pot recupera proba practica pierduta saptamana trecuta, nu mai vin in Kalmar pana la examen, care e in 3 iunie. Si apoi…vacaaaaaaantaaaaaa! Desigur o vacanta muncitoare. Adica lucrez la laborator.

Si cei care vor sa vada cat de frumoasa e aceasta perioada in Suedia, pot accesa link-ul din dreapta unde scrie Camerele live din Visby, mai precis „toate camerele live din Visby”. Sau daca intrati la „istoric 24 de ore puteti vedea spectacolul din ora in ora…atat apus cat si rasarit. Dupa ora 22 ora Europei de vest, pana tarziu pe la ora 24 deocamdata dar in plina vara toata noaptea, aveti acces la apus si rasarit live in Visby. Desigur, daca e senin.

Si ca sa nu va plictisiti, puteti vedea si Kalmar. Tot in direct. Asa era in seara asta cand am ajuns:

Reclame

One comment on “lumina nordica vara

  1. Ce repede a trecut! Hai ca o sa treaca rapid toata scoala si apoi ai un loc de munca asigurat, cu drepturi in regula.
    Cat despre lumina, cine se scoala in fiecare dimineata la 4, fie ca trebuie, fie ca nu trebuie? 🙂 Oricum imi place mult, dar parca n-as strica sa dorm si eu mai mult dimineata 🙂 Pupici multi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: