4 comentarii

update

Asa, cu de toate…pentru ca azi nu va fi post despre baie. Simplul motiv este ca nu s-a mai intamplat nimic…asteptam sa soseasca faimosul calorifer de prosoape ca instalatorul sa isi continue treaba. Nu ca m-ar deranja foarte tare, deja inghesuiala din baia de jos e atat de familiara incat nu imi voi gasi locul in baia de sus…nu ca nu mai pot astepta sa fac baie in vana…DAR nu avem incalzire in casa! Asta dupa ce zile in sir dadeam vina pe cei de la „fabrica” de caldura din oras, ca fac economii, ca ce naiba nu pornesc caldura…stiam ca porneste automat cand afara se raceste, chiar putin asa tot se incalzesc caloriferele si daca nu coboara temperatura sub 10 grade, ca nu a fost asa in nicio toamna, ca mereu a fost confortabil in casa…Pana la urma je, alias „doamna injiner” a luat haturile centralei de distributie a agentului termic(va place exprimarea injinereasca, nu? :)) in maini si cu schema in fata am „dat drumul” la caldura. Nedumerirea era ca de ce nu se incalzesc caloriferele, apa era fierbinte pe conducta, presiunea nu ramanea cum trebuia in instalatie, adica scadea mereu la zero…ei dracie! Cand ajutorul de nadejde a venit acasa, eu eram deja cu nervii in pioneze ca e ceva cu centrala. Asa am descoperit ca in baia de sus era toata apa care cursese din instalatie! Mda, instalatorul a lasat deschise conductele de la calorifer(unde pana atunci fusesera legate intre ele provizoriu cu o conducta) si ca atare nu putem avea incalzire pana faimosul calorifer nu soseste. Dam it!
Instalatia era golita desigur. 🙂

Acuma sa nu va inchipuiti ca suntem cu tzurtzuri, dar e mai rece decat confortul normal din perioada asta…stiu ca e o solutie sa sunam la instalator, ceea ce vom si face ca sa remediem problema. Se pare ca ccc caloriferul mai face drum pana la noi.

Astea fiind zise, sa aveti un we cu de toate, cele bune adica. 🙂

Reclame

4 comments on “update

  1. Si tie iti doresc la fel un weekend cu de toate bune si cu temperaturi generoase.

  2. La noi a venit iar vara. Azi 26 de grade, miine 27 de grade, ne jucam cu termostatul, caldura, conditionare si uite asa.
    Weekend frumos si cald va doresc si voua!

    • Ups, pai bucurati-va! Noi nu am avut nici vara asa temperaturi :)).

      Cald nu va fi, macar incasa speram…incep caloriferele sa se incalzeasca acum, a fost mesterul si a cuplat caldura :).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: