2 comentarii

cand lucrez, n-am timp…cand sunt libera, tot n-am timp!

Asa e. Luni am fost libera. Am scris toata ziua. La lucrarea de dimploma. Facut diagrame, interpretat rezultatel discutii. Mai am cuprinsul si referintele de scris, de recitit si apoi o trimit la indrumatorii mei la corectat. Mai e o luna si am sustinerea…

Ieri am lucrat, am ajuns acasa si am avut intalnire cu mesterul care probabil se va apuca de bucataria noastra in curand. Renovam. Apoi am pornit pe coclauri la focurile valpurgice. Ni s-a facut foame si am trecut pe la un restaurant. Am ajuns acasa si ne-am culcat.

Azi a fost zi libera. Soare, frumos, 14 grade si putin vant. Am facut curat, am facut mancare, am aranjat orin casa. Am iesit la un loppis (vanzari de lucruri folosite) si am trecut apoi sa mancam o inghetata in oras, la vestitul magazin cu peste 150 de feluri. Au o inghetata delicioasa, nu stii ce sa alegi si e plin de lume. Au o terasa pozitionata exact spre apus, excelent de stat acolo si mancat inghetata. Am ajuns acasa si am facut curat, spalat geamuri, schimbat perdele cu cele noi cumparate, perdele de vara. Acum ma duc sa fac o baie si la nani.

Maine si poimanine lucrez, iar n-am timp. Vreau maine sa termin ce mai am la lucrare si sa o predau. Apoi e weekend iar. Duminica e curatenie mare aici in curtea comuna, cu vecinii. Si de luni, iar la munca.

Am multe de povestit dar n-am timp. Asta e! Nu ma plang.

2 comments on “cand lucrez, n-am timp…cand sunt libera, tot n-am timp!

  1. Da, se pare ca perioada asta e prielnica primenirii de primavara! Se cere dupa o iarna atat de lunga 🙂 Bafta multa in continuare si spor la treaba! Pupici!

  2. Multumesc, asemenea! Pupici multi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: