2 comentarii

libertate de miscare

Incredibil cata libertate de miscare am cu masina! Ieri am inceput la ora 7 munca si am terminat o ora mai devreme. La noi e vacanta saptamana asta si fetele sunt acasa. Ne-am inteles ieri sa mergem in oras, am venit dupa ele, am mers in oras, au fost incantate ca mama conduce mai bine si „masina nu se mai scutura asa cum facea inainte cand conduceai”. 🙂 Am colindat prin oras si cand n-am mai avut chef sa stam, ne-am urcat in masina si am venit acasa. Fara sa ne uitam la ceas, fara sa ne uitam la mersul autobuzelor si sa fugim sa il prindem sau sa mai pierdem vremea pana la urmatorul. Ah ce revelatie…stiu suna pueril. :))

Ieri am avut o studenta de la Karolinska ce e in practica la noi la laborator si trebuia sa ii arat cum lucram noi pe aparatul care analizeaza probele biochimice. Si mi-am amintit de anul trecut. Si cum in vacanta de toamna au fost mama si Silvia cu mine…ce lux era atunci!

La sfarsit de noiembrie ma duc la Stockholm la primul meu curs extern. Din nou ceva nou si interesant, va fi un curs tinut de firma BioRad de la care avem aparatul ce analizeaza probele de diabet, pe care eu mi-am facut ultima practica iar acum sunt printre cele doar 5-6 persoane din laborator care cunosc instrumentul. Dar inainte de asta voi prezenta in fata colegilor mei ce am invatat eu despre aparat in perioada de practica.

Fug acum la munca, voua va doresc o seara linistita!

2 comments on “libertate de miscare

  1. Ma bucur tare mult ca-ti place din ce in ce mai mult sa conduci si ca te bucuri de avantaje ce-ti ofera masina.
    Pupici

  2. Bravo!Ma bucur de progresele tale!Va pup!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: