2 comentarii

cresti…

…si ma uimesti in fiecare zi cu cate ceva. Aseara m-ai asteptat sa ajung acasa sa povestim. Desi ora de culcare trecuse. Mi-a placut, mi-ai povestit despre cum v-ati pierdut in padure la orientering si ai subliniat inca o data cat de mult NU iti place. Apoi mi-ai povestit ca bondarul fara aripi pe care l-ai salvat cu o zi inainte si l-ai pus in borcan a murit, chiar daca mancase polenul de la florile ce i le-ai pus in borcan (ti-am raspuns ca daca tii minte si pasarea ce o salvasesi din gura lui Morgan a murit la vreo doua ore dupa ce erai fericita ca mancase…). Pe urma ai trecut la povestea fotbalului din pauze, cat de rai sunt copiii din clasa a treia ca ii „fura” si arunca departe carjele lui Malte care e cu piciorul rupt, cum nu il lasa colegii sa joace fotbal cu voi spunand ca acele carje nu sunt picioare si ca e anormal sa joace cu ele, ca tu l-ai lasa ca are si el dreptul sa joace. Apoi ai fost bucuroasa ca ai luat maxim de puncte la ultimul test de matematica, test de inmultire, ai avut si timp bun…si cum colega ta cu care te-ai jucat ieri dupa scoala a luat numai jumate de puncte…Si inca ceva. Saptamana viitoare trebuie sa duceti la scoala un obiect din casa si sa povestiti despre el. Sunt curioasa pana la urma ce te hotarasti, ieri erai ambigua si ai fi dus orice numai sa scapi :).

Azi sunt sigura ca ma astepti iar, ai de scris dupa ce vii de la scoala, compunerea despre sarbatorile de Paste din Romania, pentru ca vrei sambata sa mergi la tara cu prietena ta, sa vedeti animalele si caii. Iar eu abia astept sa aflu noutatile zilei.

2 comments on “cresti…

  1. Ce ma bucur ca a avut atatea lucruri de povestit si a si facut-o.Inseamna si asta ca a mai crescut?E foarte important sa povesteasca ce face la scoala,dupa…bravo…

    • Aseara m-a asteptat iar si a ciripit…daca am timp azi scriu :). Eu ma bucur ca nu mai trebuie sa trag de limba si sa aflu numai „bine”, „da”…stii tu :).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: