2 comentarii

Timpul si Timeline

Timpul se scurge printre degete mai ceva ca nisipul fin vara, pe plaja. Nu stiu unde zboara si simt ca nu mai apuc sa fac fata lucrurilor in totalitate.

Zilele astea a fost vacanta copiilor. Am crezut ca voi avea timp de mai multe, mai ales ca de miercuri Diana e plecata in vacanta la Copenhaga. Dar uite ca nu am apucat. Am pierdut cateva subiecte pe care voiam sa le scriu aici, care acum sunt ori trecute ori uitate.

Alaltaieri seara Silvia ne-a provocat sa ne jucam din nou un joc care ne place la toti. Timeline se numeste, e in engleza si e foarte interesant. Pe fata cartilor e un desen si o intrebare de genul „The Big Bang theory” si tu trebuie sa stii anul in care a fost lansata teoria, apoi sa o pui in ordine cronologica intre alte carti care deja sunt aranjate. Jocul incepe cu o carte, desigur, care se intoarce direct si in functie de aceea se continua jocul. De data asta mi-a fost dat sa constat cat de multe stie Silvia, lucruri de care nu credeam sa aiba habar, nu sa mai stie si anul. De ex. stia, printre altele, cand a fost abolita sclavia in SUA, pentru ca a vazut filmul „12 years a slave” si acolo se spune asta. Multe le stia de la scoala, altele le stia pentru ca citise despre ele. Nu stia chestii de genetica de ex. Si de chimie. Oricum, jocul e foarte interesant si merita.

Zile frumoase!

2 comments on “Timpul si Timeline

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: