8 comentarii

Acasă, in pat

Primul concediu in care mai mult de jumate din el, sunt țintuită in pat. O viroza care se arata putin inca de acasă, m-a pus jos marti.

Miercuri desi racita deja tare, am reușit sa stau oe picioare dar de joi am fost mult mai rau. Sambata am venit acasă, am rezistat eroic.

Amintiti-mi sa nu mai accept sa zburam la 5 dimineata! Dupa ce ca eram cum eram, ne-am trezit la 2 noaptea, sa luam primul avion la 5, al doilea pe la 10 si apoi de la 13 pana la 20 sa ne petrecem timpul in Stockholm. Mai mult in masina ca eu nu eram in stare de altceva.

Lisabona e superba, mi-a fost o ciuda de numai ca așa s-a intamplat. Am reușit totusi sa o vad doua zile jumate. Si votez pentru revenire. Am zis :).

Inca stau acasă, tot in pat. Nu sunt refăcută. In ultimii ani am avut parte numai de astfel de viruși. Nu stiu de unde ii culeg. Si numai eu…

8 comments on “Acasă, in pat

 1. Multă sănătate și refacere grabnică!

 2. Insanatosire Grabnica!…nu numai tu culegi virusii ce bantuie toata lumea asta…sa nu ai necaz!…te pup…

 3. Ce inseamna asta „numai eu” ? Adica ai vrea sa mai aiba si altii parte de virusurile tale ? La care altii te gindesti : la cei din familie, din cartier, de pe blog ?

  Tztztztz! ….
  :o)

 4. Sarut mana.
  Imi permit sa va deranjez cu cateva intrebari. Sunt student la UMF Targu Mures in anul 4 si am prins o bursa Erasmus+ pentru practica de vara pe o perioada de 2 luni, sponsorizata de facultate. M-ar interesa sa vin in Suedia, insa una din probleme ar fi cazarea. Nu stiu cum as putea gasi cazare doar pentru 2 luni. Exista familii care inchiriaza pe termen scurt in cazul in care au spatiu extra? Sau camine studentesti care sa inchirieze pe perioade scurte?
  Multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: