16 comentarii

Cum a fost

5 copii, cu Silvia 6, neastamparati si plini de energie. Au venit cu drag, au adus cadouri si apoi au asistat la deschiderea lor, cu rabdare si spunand fiecare: „asta e de la mine!”. Silvia a fost incantata de fiecare in parte. S-au asezat apoi cuminti la masa, s-au umplut de energie si s-au batut cu baloane, au dansat pe ABBA care e preferata tuturor copiilor de cand cu filmul Mamma mia. 🙂 Cand casa parea ca se darama de bubuieli copilaresti s-au hotarat ca in curte e mai mult loc si au iesit la zburdat. Au revenit in casa sa asiste sarbatorita in cantec de Jag må hon leva…(la multi ani-ul suedez) cum sufla in lumanari si sa manance din tort. De aici s-au linistit, s-au jucat frumos cu totii in camera Silviei si la sfarsit au primit la nelipsitul fiskdamm cate o punga de godis.

Sarbatorita nu isi consumase energia si a dorit sa mearga afara sa mai dea o tura cu bicicleta primita cadou. Daca in ziua anterioara a mers mai mult tinuta din spate, ei bine ieri a mers singura. A fost tare tare fericita si cred ca nu va uita ziua cand a implinit 7 ani din acest motiv. 🙂 Marturie stau si fotografiile de mai jos. Primele facute de Diana cu noul ei aparat, mai apoi ale mele. Acum fug, mergem cu bicicleta putin, apoi ma pregatesc iar de drum…

16 comments on “Cum a fost

  1. Dupa cum vedem si citim noi, a fost foarte frumos !

  2. bataia cu baloane e cea mai tare 😀

  3. Super atmosfera! Mi-a placut! 🙂 Pupici!

  4. Foarte frumos! Sa stapaneasca sanatoasa noua bicicleta! O saptamana frumoasa va doresc!

  5. LA MULTI ANI pentru SILVIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    O imbratisare si mii de pupici

  6. minunat!

  7. La multi ani dragei voastre Silvia! (Scz pt intarziere!)…Petrecerea se pare ca a fost fff reusita cu toate bubuielile si nevoia de miscare a copiilor! Iar cadoul vostru e f reusit! Distractie placuta Silviei pe bicicleta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: